Lördagen den 13 juli 2024

Publicerad 2020-11-27

Rolf Gulestö har lämnat oss


Vår mångårige och djupt engagerade Hamnkapten Rolf Gulestø har, omgiven av sin familj, lördagen den 21e november stilla somnat in i sitt hem i Moss. Han lämnar efter sig hustrun Trine och sönerna Daniel och Christian med familjer, släkt, vänner och oss grannar på Öddö i stor sorg.

 

Rolf var inte en person som man inte kom ihåg efter första mötet. Klok och omtänksam, inkluderande och lätt till skratt, generös med att ge andra utrymme, men orädd att ta tillbaka det om det behövdes - men framförallt kommer två ord att finnas kvar bland oss på Öddö; energi och hjälpsam. Många är vi grannar som har fått och tagit emot hjälp av Rolf genom åren - alltid med samma varma leende och generösa energi.

 

Vår gemensamma hamn har varit Rolfs skötebarn under flera år. En uppgift som han som alltid tagit på största allvar. Ombyggnationer och reparationer har letts och genomförts genom och under hans vakande öga medan vi andra har kommit till en förberedd hamn för oss att sjösätta i varje vår. Ordning och reda på båtplatser, bredder och möjligheter - allt hade han koll på och sällan behövde han konsultera sina papper. En hamnkapten i sin rätta bemärkelse.

 

Inget kommer att vara sig likt på Öddö igen för många av oss

 

Göran Roos

Ordförande
 


Websites Hits